Sörmland & Sörmland

SHOOTING SCHOOL

Navigation

Bjud kunder, personal eller vänner på något sällsynt och minnesvärt


Att erbjuda en friluftsupplevelse har blivit allt mer populärt. På Sörmland & Sörmland kan vi ge Er och Era gäster en helt ny erfarenhet - nämligen lerduveskytte för såväl erfarna skyttar som noviser.

Grupp- och företagsaktiviteter är en sporre för instruktören eftersom gästerna oftast är oerfarna inom skytte, dessutom kanske de aldrig tidigare tänkt sig att prova på denna sport och framförallt inte trott att det är möjligt att träffa lerduvan. När vi får möjligheten att hjälpa till och gästen märker att träffprocenten ökar efter hand, då infinner sig den gemensamma tillfredsställelsen.

Lerduveskytte är även ett bra tillfälle för ”teambuilding”. Eftersom en träff i duvan är ”direkt-markerande blir gemenskapen spontan. Vi avslutar gärna med en tävling, individuell och/eller lag, för att låta tävlingskänslan få utlopp. En företagsdag på Sörmland & Sörmland, oavsett om gästerna är kunder eller personal, bryter ”affärsbarriären” och skapar vänskap och lagkänsla.

Vi tar emot allt från några få till 50 gäster åt gången och vårt mål är, inte enbart att få dem att träffa, utan även att ge dem en stimulerande, rolig och minnesvärd dag. Ansvaret för ett lyckat evenemang ligger helt på oss men, med tanke på nöjet med lerduveskytte, känns bördan ej så stor.

Stacks Image 146
Stacks Image 148
Stacks Image 152